Verharding

Cnossen Infra bv heeft jarenlange ervaring met traditioneel en machinaal straatwerk voor de aanleg van wegen, pleinen en bedrijfsterreinen. Vakmanschap staat in alle gevallen voorop.

Eigen stratenmakersopleiding

Vakmanschap door eigen stratenmakers-opleiding

Om vakmanschap te waarborgen leidt Cnossen Infra bv mensen zelf op aan de bedrijfsschool. Aan de eigen bedrijfsschool wordt een complete straatmakersopleiding aangeboden. Onder leiding van een gediplomeerde leermeester worden jonge straatmakers opgeleid tot vakman.

Handmatig & machinaal straatwerk

Handmatig en machinaal straatwerk

Naast het handmatig straatwerk biedt Cnossen Infra bv ook machinaal aanbrengen van bestrating, zowel gebakken straatklinkers als betonstraatstenen. Dit gebeurt in samenwerking met Mach. Straat B.V., een dochteronderneming van Cnossen Infra bv. Om de fysieke belasting van de straatmaker te beperken wordt bij grote oppervlakten altijd gebruik gemaakt van machinaal straatwerk.

Aanleggen en onderhoud asfalt

Aanleg en onderhoud asfalt

Naast straatwerk levert Cnossen Infra bv ook de aanleg, renovatie en het onderhoud van asfaltverhardingen, waaronder slijtage en NEN micro deklagen. Asfalt wordt veel toegepast voor de aanleg van wegen, maar ook voor erfverharding. Wij beschikken over veelzijdige kennis op het gebied van asfalt.

Voor meer informatie of advies over de specialistische kennis van Cnossen Infra bv neemt u contact met ons op:

Menu