Gladheids-bestrijding

Weersomstandigheden kunnen een grote invloed hebben op onze infrastructuur. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van hevige sneeuwval, ijzel en vorst. Aan deze weersomstandigheden is natuurlijk weinig te doen. Echter door preventieve gladheidsbestrijding kan een hoop ellende worden voorkomen. Daar is Cnossen Infra bv de juiste partner voor.

Gladheidspreventie bedrijfsterrein

Cnossen Infra bv biedt u voor het winterseizoen de mogelijkheid uw terrein preventief te strooien. Elke dag wordt aan de hand van een regionale weersverwachting van Meteoconsult bepaald wat het risico is van sneeuwval en/of vorst. Op basis van de weersverwachtingen wordt de strooiauto van Cnossen Infra bv preventief ingezet.

Sneeuwruimen en sneeuwschuiven

Naast deze preventieve zorg is er ook ruimte voor spoedklussen zoals strooien, sneeuwschuiven en andere gladheidsbestrijding. Al jarenlang verzorgt Cnossen Infra bv voor diverse bedrijven het schoon en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen, parkeerterreinen en industrieparken.

Eigen beheer

De uitvoering en organisatie van het sneeuwvrij houden van uw bedrijfsterrein wordt volledig vanuit eigen beheer uitgevoerd. Wij beheren een eigen zoutvoorraad, maken gebruik van eigen strooimaterieel en eigen chauffeurs. Om vast te stellen of en wanneer onze vakmensen in actie moeten komen maakt Cnossen Infra bv gebruik van webbased locatie- en weersvoorzieningen. Kortom, Cnossen Infra bv is op dit vlak een absolute totaalontzorger.

Voor meer informatie of advies over de specialistische kennis van Cnossen Infra bv neemt u contact met ons op: