Foto impressie Walkant op Oarder II

Hieronder treft u een verzameling van enkele van de projecten die door de aspirant waterbouwers zijn gerealiseerd. Door het klikken op de tabs vind u meer informatie over de projecten en foto’s van de werken. Voor meer informatie over het project kunt u ook klikken op onderstaande knop.

Sudergowei te IJlst

Paal schot beschoeiing Sudergowei te IJlst

Aan de Sudergowei hebben de waterbouwers een deel van de oude beschoeiing vervangen door nieuwe paal schot beschoeiing. Het deel vlak bij de Fierljepferiening heeft op deze manier weer een frisse uitstraling gekregen.

Museum Houtstad IJlst

Damwand Museum IJlst

Vlak bij de Houtmolen de Rat in IJlst wordt momenteel hard gewerkt aan het museum Houtstad IJlst. Het fraaie pand verdiende een strakke damwand, welke in samenwerking met Stienstra en Van der Wal is gerealiseerd. Door gebruik te maken van dezelfde kleuren als die gebruikt worden bij het pand, is een mooie samenhang gecreëerd.

Afkelânsdyk te Oppenhuizen

Beschoeiing Afkelânsdyk te Oppenhuizen

Aan de Afkelânsdyk in Oppenhuizen wordt momenteel nog hard gewerkt aan de nieuwe paal schot beschoeiing. Hierbij alvast een voorproefje van de voortgang.

Trochreed te Bolsward

Vissteiger aan de Trochreed te Bolsward

Aan de Trochreed te Bolsward is een vissteiger gerealiseerd aan de zijkant van zorgcentrum Huylckenstein. Het bescheiden steigertje steekt mooi af tegen de walkant en ziet er prachtig uit.

Brug Eeckwerdlaan te Bolsward

Houten brug aan de Eeckwerdlaan te Bolsward

De Nawijnpost is een houten brug die door de waterbouwers volledig is aangepakt. De brug staat er piekfijn bij en misstaat niet in de mooie omgeving. Fietsers en voetgangers kunnen weer naar hartenlust gebruik maken van het mooie bruggetje

Vissteiger De Skries te Bolsward

Beschoeiing Afkelânsdyk te Oppenhuizen

Midden in de woonwijk aan De Skries te Bolsward is door de waterbouwers een nieuwe vissteiger aangelegd. Door een strakke damwand, nieuwe bestrating en straatmeubilair is dit een mooi visstekje geworden.

Menu