Waterbouw

Waterbouw is, naast de wegenbouw, onderdeel van onze civiele activiteiten.
waterbouw

Specialismen waterbouw

Binnen het specialisme waterbouw houden we ons bezig met:

  • Plaatsen van allerlei soorten beschoeiingen
  • Aanbrengen van damwandvoorzieningen
  • Bouwen en plaatsen van houten bruggen
  • Leveren en aanbrengen van steigers, trailerhelling en afmeervoorzieningen
  • Bouwen van andere kleinschalige waterbouwkundige werken zoals stuwen

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk waterschappen, gemeenten, provincies, jachthavens, scheepswerven en particulieren.

Bruggen

Cnossen Infra bv heeft jarenlange ervaring opgedaan met het bouwen van bruggen. Of het nu gaat om het aanbrengen van prefab kunststof bruggen of het volledig bouwen van een hoogwaardig hardhouten brug – geen brug is te ver.

Walbeschoeiingen

Het aanbrengen van walbeschoeiingen vraagt vakmanschap en deskundigheid. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van historische kades of het aanbrengen van walbeschoeiing voor een drukke toeristische vaarroute. Dat vraagt oog voor detail en uitstraling.

Of u nu gaat voor duurzame kunststof beschoeiing of een hardhouten paal-schot constructie, wij zorgen dat uw wal er weer piekfijn bij ligt. Tevens zorgen wij voor herstel of nieuwbouw van al uw steigers. Zowel in duurzaam kunststof als in hardhout. Bij alle waterbouw projecten geldt: uw wensen staan centraal.

Jachthavens

Specifiek voor jachthavens is Cnossen Infra bv een vakkundige partner voor de aanleg van steigers, beschoeiing, afmeervoorzieningen en trailerhellingen, maar ook grondwerk en verharding. In onze planning houden we rekening met de seizoensinvloeden, zodat uw jachthaven er voor de start van het watersportseizoen weer piekfijn bij ligt.

Meer weten?

Voor meer informatie of advies over onze  specialistische kennis neemt u contact met ons op: